Rajaa tapahtumia

Hae vapaasti

Mikä KuoroEspoo?

KuoroEspoo-portaali

Kuoroportaali on nettisivusto, jonka kautta vokaalimusiikista kiinnostuneet henkilöt voivat tutustua espoolaiseen kuoroelämään ja sen tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin. Sivustolta on helppo katsastaa, millaisia kuoroja ja lauluyhtyeitä kaupungissa on sekä perehtyä tuleviin konsertteihin ja tapahtumiin.

Kuoroportaali on Espoon kuorotoimikunnan ideoima ilmaispalvelu. Sivuston on toteuttanut Espoon Musiikkifestivaalit yhdistys yhteistyössä farm / Antti Kangassalo ja La&La / Leena Lahti kanssa.

VocalEspoo-festivaali

VocalEspoo (ent. KuoroEspoo -festivaali) on kansainvälinen vokaalimusiikkiin keskittynyt festivaali, joka järjestetään joka toinen vuosi. Kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana festivaali on tuonut Espooseen monia ulkomaisia kuoroja, nimekkäitä lauluyhtyeitä ja kuoronjohtajia sekä antanut monipuolisia esiintymismahdollisuuksia kotimaisille kokoonpanoille.

Seuraava VocalEspoo-festivaali järjestetään 5.-11.6.2016. Vokaalimusiikin ystäville on luvassa jälleen konsertteja, kursseja sekä kilpailuja Espoon kulttuurikeskuksessa ja Tapiolan kirkossa. Festivaalin ohjelma löytyy osoitteesta www.vocalespoo.fi

VocalEspoo-festivaalin taiteellinen johtaja on musiikin maisteri ja kuoronjohtaja Pasi Hyökki (s.1970). Pasi Hyökki toimii Tapiolan kuoron ja Ylioppilaskunnan Laulajien sekä perustamiensa EMO Ensemblen ja Lauluyhtye Tallan taiteellisena johtajana. Hänet on palkittu parhaana kuoronjohtajana Tampereen Sävel -kuorokatselmuksessa 1997, Italian In…Canto sul Garda -kilpailussa 2001 sekä Harald Andersén -kamarikuoro-kilpailussa 2003. Päätyönsä ohella hän esiintyy myös miessopraano- eli sopranistasolistina.

Yhteystiedot

Tavoitat meidät Espoon Musiikkifestivaaleilta puhelinnumerosta 050 38 51 623 tai osoitteesta info@vocalespoo.fi